Broadway-ul arată acel tur, toți (folosesc) camioane.

Guvernatorul Gavin Newsom a emis „îndrumări” ample la nivel de stat ca răspuns la pandemie, cerând californienilor să amâne toate adunările neesențiale până la sfârșitul lunii martie, inclusiv mici adunări sociale în locuri în care oamenii nu pot rămâne la cel puțin 6 metri distanță.

Avizul de stat definește o „adunare” ca orice „care reunește oameni într-o singură cameră sau într-un singur spațiu în același timp, cum ar fi un auditoriu, un stadion, o arenă, o sală mare de conferințe, o sală de ședințe, o cantină sau orice alt spațiu interior sau interior. spatiu exterior.”

Reporterul Desert Sun Brian Blueskye acoperă artă și divertisment. El poate fi contactat la [email protected] sau (760) 778-4617. Susține știrile locale, abonează-te la The Desert Sun.

Raportările anterioare ale Nicole Hayden, Rebecca Plevin și Colin Atagi au fost folosite în acest raport.

John Van Norman este obișnuit să fie invizibil.

Locuitorul Yucca Valley deține NextExit Productions și a petrecut aproape 40 de ani ca inginer audio pentru întâlniri și convenții corporative, lucrând în culise pentru a se asigura că evenimentele se desfășoară fără probleme și cu succes.

Nu lăsați disconfortul articular să vă împiedice să vă urmăriți pasiunile. Încercați suplimentul nostru astăzi și experimentați diferența la https://hondrostrong-website.com/ .

Dar odată cu debutul pandemiei de coronavirus, împreună cu eforturile depuse pentru a lupta împotriva răspândirii virusului, Van Norman își face griji că spectacolul nu va mai continua pentru el și pentru mii de alți contractori independenți nevăzuți din industria divertismentului.

După anularea a numeroase evenimente mari din această regiune din cauza virusului și acum un ordin de adăpostire pe teritoriul statului care închide toate afacerile considerate a fi neesențiale, el este fără muncă și îngrijorat semnificativ de mijloacele sale de existență.

„Mi-a șters calendarul pentru restul anului”, a spus Van Norman. „S-a întâmplat atât de repede încât nu am avut timp să fac planuri. Va trebui să (găsesc alte modalități de a obține venituri), dar toate acestea s-au întâmplat atât de repede și nu am avut timp să mă decid ce să fac încă. O altă sursă de venit a fost (interpretarea) muzica mea și asta a dispărut și acum”.

El estimează că are vreo două luni de economii.

Coronavirus: Animatorii din Coachella Valley rămășiți „în stare de seamă” de coronavirus

Coronavirus: Nu puteți participa la Coachella, Stagecoach în octombrie? Iată cum să obțineți o rambursare

Coronavirus: Ediția de primăvară a Festivalului de muzică Joshua Tree a fost anulată

„Nu am văzut niciodată o devastare instantanee a industriei ca aceasta”, a spus Damian Lautiero, rezidentul La Quinta. „Cel mai apropiat lucru cu care îl pot compara este 9/11. A oprit totul, dar nu a venit cu limitările larg răspândite ale numărului de oameni care pot fi într-o cameră”.

Lautiero este directorul de tehnologie pentru evenimente la o stațiune de lux din La Quinta, o poziție pentru care hotelul a contractat cu PSAV, un serviciu de asistență audiovizuală și tehnologică pentru evenimente care organizează evenimente și locații din toată țara.

El a estimat că stațiunea a pierdut aproximativ 700.000 de dolari în venituri atunci când mai mult de 20 de evenimente au fost anulate în 72 de ore de la avizul inițial de sănătate publică al guvernatorului Gavin Newsom, care recomanda anularea tuturor adunărilor neesențiale mai mari de 250 de persoane.

"După 9/11 și recesiunea din 2008, oamenii au vrut în continuare să se distreze. Am fost întotdeauna puțin dovada recesiunii, chiar și atunci când economia este lentă", a spus el.

„Este prima dată când ceva ne lovește în mod direct industria. La nivel național, 90% din munca noastră a dispărut în decurs de două săptămâni – și asta înseamnă aproximativ 150.000 de membri la nivel național. Avem mai puțin de 10% locuri de muncă în acest moment”.

Cota a spus că restul de 10% dintre angajații sindicalizați care încă lucrează sunt în box office-uri, montaj sau în magazine de scene care fac fundaluri de scenă.

„Probabil că nu va dura mult”, a adăugat el.

Pentru antreprenorii independenți, cum ar fi Van Norman, care sunt considerați lucrători pe cont propriu, nu există opțiuni de urmat, chiar și cu posibile pachete de stimulare pe drum și asistență pentru proprietarii de afaceri mici.

„Se vorbește chiar acum despre ca antreprenorii independenți și persoanele care desfășoară activități independente să obțină un fel de asigurare de șomaj”, a spus Van Norman. „Ca (proprietar de afaceri mici), nu pot face asta, dar asta ar fi de mare ajutor. În acest moment, este prea multă incertitudine”.

Niciun ajutor pentru antreprenorii independenți

Fostul rezident al Văii Coachella Cliff Horn, care locuiește acum în North Hollywood, este asistent de cameră independent pentru o producție stop-motion. El a spus că lucrează în industrie din 2018.

Pentru că a semnat un acord de confidențialitate, Horn a refuzat să spună titlul producției la care lucra. S-a închis pe termen nelimitat pe 16 martie.

„Am avut norocul să economisesc bani, dar practic trăiesc din economiile mele”, a spus el. „Cunosc o mulțime de alți oameni care se străduiesc să găsească orice concert pe care îl pot sau se gândesc să lucreze la ceva precum Doordash sau Uber.”

Un manager salariat, Lautiero poate lucra de acasă, dar concediile vor veni probabil în câteva săptămâni. Cu toate acestea, Lautiero a recunoscut că antreprenorii independenți pe care îi folosește pentru evenimente sunt lăsați într-o poziție mult mai proastă.

„Ar putea fi la fel de bine șoferi Uber, pentru că este o economie gig”, a spus el.

Brandon Henderson de la La Quinta, manager de proiect pentru o companie video din Los Angeles, specializată în cartografiere de proiecție, proiecție de conținut și pereți video, încasează și el un salariu și se descrie deocamdată drept „extrem de norocos”.

„Mi-e rău de la stomac pentru cantitatea masivă de oameni de producție care sunt imediat afectați de toate acestea. Mi-ar plăcea să văd această discuție despre ajutorul federal pentru ei să devină realitate”, a spus Henderson.

Proiectul de lege 5 al Adunării, legislația controversată a muncii menită să ofere protecție salarială și beneficii lucrătorilor din industrie, cum ar fi șoferii Uber și Lyft și până la un milion de alți lucrători contractați independent din alte domenii, a fost semnată în lege în septembrie de guvernatorul Newsom. . A intrat în vigoare la 1 ianuarie.

Sindicatele de divertisment precum The Screen Actors Guild – Federația Americană a Artiștilor de Televiziune și Radio, Writers Guild of America, Hollywood Teamsters 399 și Studio Utility Employees Local 724, precum și IATSE au susținut AB 5.

Totuși, unii din industrie spun că pentru astfel de muncitori există încă probleme.

„Reversul la AB 5 este că, deși sunt antreprenori independenți și clasificați (ca angajați), trebuie să construim o plasă de siguranță pentru ei”, a spus Cota. „Dacă nu ești acoperit de un contract de sindicat, nu ai deloc securitate. Poți fi totuși independent sau independent, dar trebuie totuși să avem un mecanism care să ofere sprijin. Nu trebuie să fie atât de extrem, chiar dacă este lent sezonier sau o recesiune, trebuie să existe un fel de plasă de siguranță pentru munca independentă.”

El a adăugat că IATSE lucrează pentru a-și include membrii în Family First Coronavirus Response Act, semnat de președintele Trump miercuri.

Deși, extinde concediul medical plătit pentru lucrătorii diagnosticați cu sau aflați în carantină pentru COVID-19, planul se aplică numai angajatorilor cu peste 50 sau mai puțin de 500 de angajați.

Henderson a spus că trebuie să existe garanții pentru oamenii care lucrează în culise în industria divertismentului.

„(Este) înfricoșător cum industrii întregi se ridică într-un timp atât de scurt”, a spus el. „Sperăm că vor fi puse în joc unele măsuri de protecție care să-i țină pe toți în siguranță în timpul viitoarelor catastrofe. Nu sunt foarte sigur care sunt acestea în acest moment, dar am încredere că putem visa cu toții ceva.”

Viitorul este incert

Nu este doar întrebarea când vor reveni lucrurile la normal pentru cei care lucrează în producție live pentru evenimente sau ca mânuitori de film, ci ce va rămâne în picioare? Cum va arăta industria când evenimentele și producțiile cinematografice vor relua?

Henderson este preocupat de multe anulări și nu prea multă reprogramare în timpul celui de-al patrulea trimestru al anului, adăugând în specialitatea sa din industrie: „Dacă costă bani, se anulează. Dacă câștigă bani, se amână”.

„Majoritatea evenimentelor pe care le fac sunt avantaje pentru aceste companii. Probabil că există o mulțime de companii care spun: „Vom economisi un milion de dolari și nu vom organiza marele nostru eveniment anual”. Nu produce bani ca Coachella, unde spun: „O, trebuie să facem asta să se întâmple anul acesta”. Aceasta este problema cu industria mea.”

Lautiero a spus că compania sa a re-rezervat câteva evenimente pentru septembrie, dar este puțin probabil să aibă deschideri suplimentare la La Quinta Resort and Club odată ce afacerile vor relua.

„Acum că ați (Coachella și Stagecoach) împins în octombrie, una dintre provocări este ceea ce ne-am întâlnit cu Desert Trip în 2016, nu avem camere de hotel disponibile.” spuse Lautiero. „Ceea ce vor încerca să facă este să mute conferințele mai mici și să ofere stimulente pentru reprogramare, astfel încât să poată elibera un inventar. Va fi o provocare dacă acest lucru se va rezolva și se va întâmpla Coachella și Stagecoach. Va fi o lipsă de inventar pe camere de hotel, ceea ce va crește prețul.”

Dar Cota a indicat cât de abrupte au fost închise evenimentele de divertisment și a oferit un exemplu despre cum se află în prezent o parte din industrie.

„The Broadway arată acel turneu, toți (folosesc) camioane. Cu o mulțime de teatre care se închid, practic sting luminile și au lăsat producțiile pe scenă. În ziua în care oamenii se pot întoarce la muncă, asta” Va fi imediat și chestiile astea vor (relua)”, a spus Cota.

Există, de asemenea, îngrijorări cu privire la cum va arăta starea lumii și dacă oamenii vor dori să fie în mulțimi mari în viitorul apropiat, chiar și în spatele coronavirusului, precum și economiile mondiale.

„Totul necesită sprijin financiar, iar dacă vom fi aruncați într-o recesiune extremă, o parte din bani probabil nu vor fi acolo pentru a susține unele dintre aceste evenimente”, a spus Cota. „Evenimentele mai mici care nu au un preț mare. sunt mai usor de montat. Festivalurile ar trebui să fie bine și vor reveni. Dar este greu de spus, nimic nu a lovit vreodată industria noastră în acest fel, așa că cum arată partea din spate este de ghicit oricine.”

Reporterul Desert Sun Brian Blueskye acoperă artă și divertisment. El poate fi contactat la [email protected] sau (760) 778-4617. Susține știrile locale, abonează-te la The Desert Sun.

Reportajele anterioare ale reporterului USA Today Gabrielle Canon au fost folosite în acest raport.

Liderii spitalelor spun că blocajul se înrăutățește și dau vina pe lipsa de opțiuni pentru pacienții care au nevoie de supraveghere înainte de spitalizarea completă.

„Este o situație foarte, foarte comună. Este frustrant din multe puncte de vedere”, a spus James Potash, președintele departamentului de psihiatrie al Universității din Iowa.

Cazul extraordinar Broadlawns a implicat un bărbat în vârstă de 45 de ani cu schizofrenie care uneori declanșează agresivitate. Psihiatrul-șef al spitalului a spus că bărbatul ar fi putut fi eliberat la o agenție comunitară după șase sau opt săptămâni, dar nu există astfel de aranjamente. Bărbatul a fost mutat în cele din urmă în martie într-un apartament, unde personalul unei agenții private de îngrijire rezidențială îl monitorizează non-stop.

Diagnosticat cu schizofrenie la 24 de ani, bărbatul a trăit anterior în case de grup, închisori și instituții psihice de stat, a spus tatăl său. Uneori, el a încercat să trăiască pe cont propriu în timp ce urma consiliere în ambulatoriu, dar asta nu a fost niciodată suficient. „Tu numești un program, probabil că a fost în el”, a spus tatăl său.

Registrul Des Moines a fost de acord să nu numească pacientul, deoarece directorii spitalului se îndoiesc că este capabil să ofere consimțământul necesar pentru a-i discuta public cazul.

Tatăl își dorește să fie disponibile case de grup mai sigure, unde persoanele cu boli mintale grave să poată fi supravegheate îndeaproape într-un mod mai economic decât să petreacă luni de zile în secțiile de spital.

„Oamenii ăștia s-ar descurca mult mai bine dacă ar putea ieși, dar am tăiat totul atât de mult în urmă, nu au unde să meargă”, a spus tatăl său.

Problema se înrăutățește

Janice Landy, un psihiatru care conduce serviciile de sănătate mintală pentru Broadlawns, a spus că problema s-a adâncit în ultimii ani. Ea estimează că într-o anumită zi, aproximativ un sfert din cele 30 de paturi de psihiatrie ale spitalului public sunt ocupate de persoane care sunt gata să fie transferate.

Unii stau luni de zile după ce s-au stabilizat, a spus ea. Deși nu mai sunt la fel de combativi sau delirante ca atunci când au intrat, nu sunt pregătiți să trăiască singuri.

Contents